Afdekvellen

Veneklaas Packaging levert handige afdekvellen om te zorgen dat uw goederen goed beschermd zijn bij het insnoeren van pallets. Er zijn verschillende mogelijkheden voor afdekvellen:

Losse vellen

Er zijn verschillende soorten afdekvellen verkrijgbaar bij Veneklaas Packaging. Zo kunt u een groot afdekvel bovenop uw gestapelde pallets gebruiken in combinatie met stretchfolie. Op deze manier wordt uw lading stevig verpakt en goed beschermd. Deze afdekvellen worden ook wel topvellen of beschermvellen genoemd. Ondanks deze benaming zijn ze ook zeer geschikt als onderlegvellen voor palletbodems.

Folie op rol

Afdekfolie op rol is handig voor het verpakken of beschermen van grote producten. Ook kunt u dit eenvoudig gebruiken voor het afdekken van vloeren of grote oppervlakken. Daarnaast is dit uitermate geschikt voor het beschermen van meubels of apparatuur tijdens werkzaamheden.

Tophoezen

Tophoezen van afdekfolie worden ook wel pallethoezen genoemd. Dit is in feite geen vel, maar een strakke hoes die om de bovenzijde van pallets wordt getrokken. Zo is er geen extra wikkelfolie nodig.

 

Kijk voor ons gehele assortiment verpakkingsfolie bijĀ Folieproducten.

Voor meer informatie over FFS folie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.