Tussenlegvellen

Veneklaas Packaging levert handige tussenlegvellen en onderlegvellen die zorgen dat uw goederen onbeschadigd getransporteerd kunnen worden. Er zijn verschillende soorten vellen:

Tussenlegvellen voor pallets

Deze grote kartonnen vellen worden gebruikt om schuiven van lading te voorkomen. Daarnaast zorgen deze vellen voor stabiliteit en een betere gewichtsverdeling, waardoor hoger stapelen van goederen mogelijk is. Deze kartonnen vellen worden meestal gemaakt van gecoat of ongecoat karton. Ze worden ook wel antislipvellen, palletvellen, palletplaten of onderleggers genoemd.

Tussenlegvellen voor versproducten

U kunt ook kiezen voor tussenlegvellen van plastic folie om uw producten te beschermen. Door het gebruik van dit afdekfolie plakken verse producten, zoals vleeswaren, kaasplakken of visproducten niet tegen elkaar en blijft het goed verpakt. Deze transparante folie wordt ook wel slagersfolie of verpakkingsfolie genoemd. U kunt ook gebruik maken van geperforeerd vershoudfolie als tussenlegvellen.

Onderlegvellen

Deze vellen worden gebruikt onder op de pallet, zodat uw goederen beschermd worden tegen optrekkend vocht. Daarnaast voorkomen deze vellen dat de lading verschuift en zorgt het voor en stabiele verbinding met de lading. U kunt deze vellen ook gebruiken als afdekvel om uw goederen te beschermen bij het insnoeren van de pallets. Kijk voor meer informatie over afdekvellen bij ons assortiment Afdekvellen.

Voor meer informatie over tussenlegvellen of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Een moment geduld aub.