Hoezen / Zakken

Veneklaas Packaging levert hoezen in diverse uitvoeringen. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a krimphoezen, afdekhoezen, kledinghoezen, stofhoezen, octabinliners, zijvouwhoezen, Engelse hoezen, S-Hoezen, repulsieve hoezen etc.

Deze hoezen zijn zowel in een onbedrukte als bedrukte uitvoering te verkrijgen. Ook bestaat de mogelijkheid om deze hoezen te voorzien van additieven zoals anti-staticum, anti-blok, GUR of te voorzien van een perforatie.

Door onze ruime ervaring krijgt u van ons het passende voorstel voor een onbedrukte of bedrukte (krimphoes) hoes. Door deze bedrukking eventueel te positioneren krijgt uw verpakking de juiste uitstraling en een hogere responswaarde. Hoezen bieden o.a. een bescherming tegen vuil of vocht, en indien men gebruik maakt van krimphoezen (hoezen die worden gekrompen dmv een krimppistool of krimptunnel) geeft de hoes ook extra stabiliteit aan de pallet of pakket.

Veneklaas Packaging levert hoezen in diverse kwaliteiten waaronder: LDPE, HDPE, MDPE, COEX, Repulsief etc. Ook bestaat er de mogelijk tot het gebruik van regeneraat bij de productie van hoezen.

Deze hoezen vinden hun toepassing in de non-food markt, food-markt, chemische industrie, bouw en detailhandel.

Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Een moment geduld aub.