S-Hoezen

Veneklaas Packaging levert ook S-(of Y) hoezen. Deze hoezen worden geproduceerd uit buisfolie en in de dwarsrichting geseald. Hierbij ontstaat een hoes die beter (als een deksel van een schoenendoos) over een pallet of pakket kan worden getrokken en wordt het pakket beter omsloten bij inkrimping dan bij een traditionele krimphoes.(geen bogen aan de voet van het pakket)

Deze hoezen zijn zowel in een onbedrukte als bedrukte uitvoering (360 graden rondom) te verkrijgen. Ook bestaat de mogelijkheid om deze hoezen te voorzien van additieven zoals anti-staticum, anti-blok of te voorzien van een perforatie.

Door onze ruime ervaring krijgt u van ons het passende voorstel voor een onbedrukte of bedrukte S-hoes. Door deze bedrukking eventueel te positioneren krijgt uw verpakking de juiste uitstraling en een hogere responswaarde. S-Hoezen bieden bescherming tegen verontreiniging, vochtigheid, transportschade en diefstal.

Veneklaas Packaging levert S-hoezen los, of op rol geperforeerd in diverse kwaliteiten waaronder: LDPE, HDPE, MDPE, COEX, Repulsief etc. Ook bestaat er de mogelijk tot het gebruik van regeneraat bij de productie van S-hoezen.

Deze S-(of Y) hoezen vinden hun toepassing in de non-food markt, food-markt, chemische industrie, bouw en detailhandel.

Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Een moment geduld aub.