Over Veneklaas Packaging

Veneklaas PackagingĀ is gevestigd op het Bedrijvenpark Twente in Almelo.
Wij zijn een dynamische leverancier van zowel bedrukte als onbedrukte flexibele verpakkingen. Door onze ruime ervaring en contacten binnen de verpakkingsbranche hebben wij een brede kennis verworven. Kennis van de ontwikkeling en productie van verpakkingen en verpakkingsmaterialen, maar ook van productie- en verpakkingsprocessen bij de klant.

Waarom Veneklaas?

Veneklaas Packaging werkt met korte lijnen waardoor er snel en adequaat gehandeld wordt. Wij zijn daardoor hetĀ adres voor advies, service en kwaliteit in flexibele verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Veneklaas Packaging levert een breed scala aan folieproducten (o.a. zakken, S-hoezen, krimphoezen, afdekhoezen, ventielzakken, automatenfolie, krimpfolie, stretchfolie, vellen en draagtassen). Verder bent u ook voor palletdozen, dozen, tape, stretch/wikkelfolie en omsnoeringsband bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over verpakkingsmaterialen? Neem dan nu contact met ons op!

Veneklaas Packaging levert onder andere in de volgende branches: chemie, Industrie (food en non-food), bouw en detailhandel.